VARKENSLOKET

Infosessie Rust in je hoofd

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Boerenbond, Inagro en DGZ
Plaats:
Lindestraat 17, 8691 Alveringem

Toevoegen aan kalender 2023-01-26 01:00:00 2023-01-26 01:00:00 26 januari: Infosessie Rust in je hoofd Boerenbond, Inagro en DGZ ondersteunen varkenshouders In het kader van twee lopende LEADER-projecten wordt ook in het voorjaar van 2023 ingezet op het ondersteunen van de weerbaarheid van (West-)Vlaamse varkenshouders. Op 26 januari en 23 maart wordt opnieuw een infosessie “Rust in je hoofd” georganiseerd. Deze sessies zijn exclusief voor veehouders en reikt handvaten aan waarmee je als veehouder zelf aan de slag kan om, ook in moeilijke tijden, rust in je hoofd te vinden. Inschrijven kan via volgende link voor 26 januari of voor 23 maart. Naast de sessies “Rust in je hoofd” staan er dit voorjaar nog een aantal andere infosessies en workshops op de planning. Hou hiervoor zeker de nieuwsbrieven van de verschillende projectpartners in de gaten of neem een kijkje in de Inagro-agenda. Location Boerenbond, Inagro en DGZ Boerenbond, Inagro en DGZ Europe/Brussels public

Boerenbond, Inagro en DGZ ondersteunen varkenshouders

In het kader van twee lopende LEADER-projecten wordt ook in het voorjaar van 2023 ingezet op het ondersteunen van de weerbaarheid van (West-)Vlaamse varkenshouders.

Op 26 januari en 23 maart wordt opnieuw een infosessie “Rust in je hoofd” georganiseerd. Deze sessies zijn exclusief voor veehouders en reikt handvaten aan waarmee je als veehouder zelf aan de slag kan om, ook in moeilijke tijden, rust in je hoofd te vinden. Inschrijven kan via volgende link voor 26 januari of voor 23 maart.

Naast de sessies “Rust in je hoofd” staan er dit voorjaar nog een aantal andere infosessies en workshops op de planning. Hou hiervoor zeker de nieuwsbrieven van de verschillende projectpartners in de gaten of neem een kijkje in de Inagro-agenda.