VARKENSLOKET

Studienamiddag 'Succes begint in de kraamstal' door Anita Hoofs

Start:
Einde:
Organisator:
ILVO, Varkensloket, Dep. Landbouw en Visserij
Plaats:
ILVO Dier - Scheldeweg 68, 9090 Melle

Toevoegen aan kalender 2024-05-02 23:09:25 2024-05-02 23:09:25 15/12 Studienamiddag 'Succes begint in de kraamstal' door Anita Hoofs Jonge biggen zijn zeer kwetsbaar en ook voor de zeug is de kraamperiode bepalend. Optimale kraamstalzorg vergt- los van de aanwezige infrastructuur- het uiterste op het vlak van vakmanschap van de zeugenhouder. Laat je door Anita Hoofs (Wageningen University & Research) inspireren om je eigen kraamstalmanagement onder de loep te nemen en de mix te optimaliseren. Hieronder vind je de presentatie en achtergrondinformatie van de studienamiddag Presentatie Richtlijnen klimaatinstellingen Zeugenuiercheck  Location ILVO, Varkensloket, Dep. Landbouw en Visserij ILVO, Varkensloket, Dep. Landbouw en Visserij Europe/Brussels public

Studienamiddag 'Succes begint in de kraamstal'

Jonge biggen zijn zeer kwetsbaar en ook voor de zeug is de kraamperiode bepalend.
Optimale kraamstalzorg vergt- los van de aanwezige infrastructuur- het uiterste op het vlak van vakmanschap van de zeugenhouder.
Laat je door Anita Hoofs (Wageningen University & Research) inspireren om je eigen kraamstalmanagement onder de loep te nemen en de mix te optimaliseren.

Hieronder vind je de presentatie en achtergrondinformatie van de studienamiddag