VARKENSLOKET

Studie-avond: Varkenshouderij - klimaat- en marktevoluties

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Boerenbond, ILVO en PVL
Plaats:
Kantoor Boerenbon Genk - Jaarbeurslaan 26/bus 21, 3600 Genk

Toevoegen aan kalender 2023-06-19 02:00:00 2023-06-19 02:00:00 Studie-avond: Varkenshouderij - klimaat- en marktevoluties Klimrek is een VLAIO-landbouwtraject waarbij ILVO, Boerenbond en VITO vier jaar lang samenwerken aan een klimaattraject voor melkveehouders, varkenshouders, en akkerbouwers. Hiervoor gaat een klimaatconsulent 'de boer op' met een gerichte klimaatscan en klimaatkoers om de landbouwers te ondersteunen bij het overstappen naar een meer klimaatvriendelijke en klimaatrobuuste bedrijfsvoering. Inschrijven (tot 14 juni) is gratis maar verplicht via de volgende link of door te mailen naar activiteiten@boerenbond.be. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.  Location Boerenbond, ILVO en PVL Boerenbond, ILVO en PVL Europe/Brussels public

Klimrek is een VLAIO-landbouwtraject waarbij ILVO, Boerenbond en VITO vier jaar lang samenwerken aan een klimaattraject voor melkveehouders, varkenshouders, en akkerbouwers. Hiervoor gaat een klimaatconsulent 'de boer op' met een gerichte klimaatscan en klimaatkoers om de landbouwers te ondersteunen bij het overstappen naar een meer klimaatvriendelijke en klimaatrobuuste bedrijfsvoering.

Inschrijven (tot 14 juni) is gratis maar verplicht via de volgende link of door te mailen naar activiteiten@boerenbond.be.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt. 

 Studieavond varkenshouderij