VARKENSLOKET

Contactdag Dier: Innovatie in en voor de veehouderij

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
ILVO Dier
Plaats:
FestILVO - Burg. van Gansberghelaan 96, 9820 Merelbeke

Toevoegen aan kalender 2022-09-16 02:00:00 2022-09-16 02:00:00 Vrijdag 16 september: Contactdag Dier: Innovatie in en voor de veehouderij   CONTACTDAG INNOVATIE IN EN VOOR DE VEEHOUDERIJ 16 september 2022 Ben je geboeid door de toekomst van de veehouderij? Heb je een eigen visie over hoe die toekomst er moet uitzien? ILVO-Dier verwelkomt je graag op deze interactieve contactdag. Als deel van het diverse netwerk van bedrijven uit de agrovoedingsketen beseffen jullie dagelijks dat de veehouderij voor grote uitdagingen staat. Om deze te tackelen zijn innovatie, kennisontwikkeling en -deling meer dan ooit nodig. Samenwerkingen-op-maat met ILVO kunnen jullie hierbij helpen en versterken. Mis deze kans niet om ook jouw stem te laten horen! Tijdens deze contactdag toont ILVO welke onderzoeksinfrastructuur, expertise en aanpak er de jongste jaren zijn bijgekomen en rond welke uitdagingen en vragen we in de toekomst willen werken. Enkele vooraanstaande stakeholders uit de agrovoedingsketen delen hun visie en ervaringen. Wissel van gedachten over o.a. emissies, communicatie, (dier)welzijn en innovatie met collega's en onze experts. PROGRAMMA 12u00 Netwerklunch met virtueel bezoek aan de up-to-date infrastructuur en inkijk in onze expertise en aanpak 13u30 Vooraanstaande stakeholders reflecteren over dé uitdagingen en innovaties voor de veehouderij. Hoe ervaren zij de samenwerking met ILVO? We werpen een blik op huidig en toekomstig ILVO-onderzoek.  Getuigenissen door Katrien D'Hooghe (BFA), Michael Gore (FEBEV) en Marc Devriese (Fedagrim) Pitch van projectvoorstellen over duurzaamheid, hittestress en biestmanagement Interactief ZAALdebat 15u45 Netwerkreceptie Moderatie door Franky De Letter (hoofdredacteur Varkens- en Melkveebedrijf) Inschrijven is gratis maar verplicht via volgend formulier (uiterlijk op 9 september)   Wanneer: 16 september 2022, 13u30 - 15u45 Waar: FestILVO, Burg. van Gansberghelaan 96, 9820 Merelbeke   Location ILVO Dier ILVO Dier Europe/Brussels public

ILVO Living Lab Veehouderij

 

CONTACTDAG

INNOVATIE IN EN VOOR DE VEEHOUDERIJ

16 september 2022

Ben je geboeid door de toekomst van de veehouderij? Heb je een eigen visie over hoe die toekomst er moet uitzien? ILVO-Dier verwelkomt je graag op deze interactieve contactdag.

Als deel van het diverse netwerk van bedrijven uit de agrovoedingsketen beseffen jullie dagelijks dat de veehouderij voor grote uitdagingen staat. Om deze te tackelen zijn innovatie, kennisontwikkeling en -deling meer dan ooit nodig. Samenwerkingen-op-maat met ILVO kunnen jullie hierbij helpen en versterken. Mis deze kans niet om ook jouw stem te laten horen!

Tijdens deze contactdag toont ILVO welke onderzoeksinfrastructuur, expertise en aanpak er de jongste jaren zijn bijgekomen en rond welke uitdagingen en vragen we in de toekomst willen werken. Enkele vooraanstaande stakeholders uit de agrovoedingsketen delen hun visie en ervaringen. Wissel van gedachten over o.a. emissies, communicatie, (dier)welzijn en innovatie met collega's en onze experts.


PROGRAMMA

12u00

  • Netwerklunch met virtueel bezoek aan de up-to-date infrastructuur en inkijk in onze expertise en aanpak

13u30

  • Vooraanstaande stakeholders reflecteren over dé uitdagingen en innovaties voor de veehouderij. Hoe ervaren zij de samenwerking met ILVO? We werpen een blik op huidig en toekomstig ILVO-onderzoek. 
    Getuigenissen door Katrien D'Hooghe (BFA), Michael Gore (FEBEV) en Marc Devriese (Fedagrim)
  • Pitch van projectvoorstellen over duurzaamheid, hittestress en biestmanagement
  • Interactief ZAALdebat

15u45

  • Netwerkreceptie


Moderatie door Franky De Letter (hoofdredacteur Varkens- en Melkveebedrijf)


Inschrijven is gratis maar verplicht via volgend formulier (uiterlijk op 9 september)

 

Wanneer: 16 september 2022, 13u30 - 15u45

Waar: FestILVO, Burg. van Gansberghelaan 96, 9820 Merelbeke